Modder ∞ Lotus

Modder ∞ Lotus - Lotus Illustratie
Illustratie gemaakt door: Jay Raghoebir
Content scheider 2

Ik raakte op jonge leeftijd al los van mijn ouders. Het was niet dat zij niet van mij hielden, integendeel, maar wel dat zij met onvermogen lijnrecht tegenover mij stonden. Ik ging op zoek naar een plek waar ik mijn fundament kon gaan bouwen, maar die bleef als jong tienermeisje uit in de grote wereld. Het is een lange reis geweest, in vele facetten – en ook een reis waar ik mijn innerlijke kracht en wijsheid heb mogen ontmoeten.

Paranormale waarnemingen en spiritualiteit zijn altijd mijn tweede natuur geweest, echter de dag dat ik besloot om het leven dat ik leefde achter mij te laten, brak letterlijk de hemel voor mij open. Ook al voelde ik mij alleen, er kwamen mooie dingen op mijn pad. Die inkeer bracht mij veel wijsheid.

Inspiratie: No Mud, No Lotus – The Art of transforming suffering | Thich Nhat Hanh