Testimonials

Achtergrond gouden bloem
Achtergrond gouden bloem
Achtergrond gouden bloem
Testimonials - Stephanie Brehen

Stephanie Brehen

Mijn ervaringen met de sessies bij Chantal zijn eigenlijk met geen pen te beschrijven en toch ga ik het proberen. Tijdens de EMDR sessie kwamen we in vloeiende bewegingen bij een blokkade, het werd steeds duidelijker en een verlichting volgde.

Chantal gaf mij direct een vertrouwen, waardoor ik in volledige overgave kon beginnen met, dat helen wat al jaren een probleem en valse overtuiging in mijn leven was. Ik kreeg bijzondere inzichten en mijn hart vulde zich weer met liefde. Een opeenvolgende sessie voelde Chantal intuïtief aan wat er nodig was om verder te komen. Ik ben Chantal ook zeer dankbaar voor deze begeleiding en mooie ervaring. Ik wens dan ook iedereen een bijzondere EMDR of Soulkey bij Chantal toe! Mijn dank is groot dat onze paden zijn gekruist! En ik hoop nog veel wijsheid van je te mogen leren.

Content scheider 2
Testimonials - Annelies Schoone

Annelies Schoone

De Soulkey sessie bij Chantal heeft me goed gedaan. De inzichten, vooral van het leven als ‘keuken-non’ blijven me bij en geven inzicht in de processen van vandaag: wat projecteer ik op een ander, waarom reageer ik zo heftig. Daarna grote stappen gezet in het gaan staan en mijn plek innemen (in de familie en op het werk).

Door de setting, de ontspannen sfeer en de warme/ondersteunende begeleiding van Chantal was het veilig en kon ik een aantal eerdere levens verkennen en daar thema’s van nu in terugzien. Een aanrader om jezelf te gunnen!

Door de setting, de ontspannen sfeer en de warme/ondersteunende begeleiding van Chantal was het 

Content scheider 2
Testimonials - Jürgen Mellink

Jürgen Mellink

Herstellende van een heftige burn-out ben ik in contact gekomen met Chantal. In het begin was ik best sceptisch over een Soulkey behandeling, maar ben zo blij dat ik dit gedaan heb.

Deze fantastische ervaring had ik nooit willen missen. Ik heb antwoorden gekregen die mij zo hebben gerust gesteld en waar ik eigenlijk al die tijd onbewust naar opzoek was. Kortom bij dit laatste consult blijft het niet bij.

Deze fantastische ervaring had ik nooit willen missen. Ik heb antwoorden gekregen die mij zo hebben gerust gesteld en waar ik 

Content scheider 2
Testimonials - Marion Kersten

Marion Kersten

De reading sessie met Chantal was een mooie ervaring, waarin zij mij op een liefdevolle manier inzichten heeft gegeven en ook kon zien, waar ik moeite mee had in bepaalde situaties. Ik heb de sessie als zeer positief ervaren.

De  sessie met Chantal was een mooie ervaring, waarin zij mij op een liefdevolle manier inzichten heeft gegeven en ook kon zien, waar ik moeite mee had in bepaalde situaties. Ik heb de sessie als zeer positief ervaren.

Content scheider 2
Testimonials - Shirley Serkei

Shirley Serkei

Ik gun iedereen Chantal in je leven. Betrokken, warme therapeute. Haar spirituele gevoeligheid is een mooie toevoeging aan haar deskundige kennis. Hierdoor kom je snel tot de kern van het probleem. De healing gaat diep, brengt inzicht en verandering.

toevoeging aan haar deskundige kennis. Hierdoor kom je snel tot de kern van het probleem. De gaat diep, brengt inzicht en verandering.

Content scheider 2

Joke Hofman

Lieve Chantal, wat een geweldige ervaring een Soul-Key sessie. Ik ben er zo blij mee. Het heeft mij heel veel inzichten gebracht en ik vind jouw manier van werken bijzonder prettig. Het is een echte aanrader.

Lieve Chantal, wat een geweldige ervaring een Soul-Key sessie. Ik ben er zo blij mee. Het heeft mij heel veel inzichten gebracht en ik vind jouw manier van werken bijzonder prettig. Het is een echte aanrader.

Content scheider 2
Testimonials - Eline Kerssen

Eline Kerssen

Chantal is een deskundige, warme en empathische therapeute, hierdoor voelde ik mij direct op mijn gemak. De sessies die ik heb ervaren waren bijzonder en inzichtelijk. Nu begrijp ik beter waarom ik tegen bepaalde dingen aanliep, waar ik eerder geen verklaring voor had. Chantal begeleidt je in dit proces en geeft mij de ruimte en tijd om de dingen in te zien en te ervaren. Mooi om te zien dat meerdere therapievormen samen kunnen gaan. Voor mij is het erg waardevol geweest. Dankjewel!

Content scheider 2
Britt Klerx

Britt Klerx

Ik ben ontzettend geholpen met de sessies bij Lotushart! Ik ben vrij recent mijn pasgeboren zoon verloren. Het is een intens verdrietig proces.

Ik voelde na de eerste sessie al veel verlichting in mijzelf ontstaan. Na de tweede sessie merkte ik op, dat ik op andere wijze naar deze ingrijpende gebeurtenis kan kijken. Ik heb zowel EMDR als lichaamsgerichte- healing therapie gehad.

Chantal is daarbij een hele fijne vrouw met een fijne energie. Ze voelde ook al snel aan wat naast dit proces bemoeilijkt wordt om echt toe te komen aan mijzelf. Ze geeft je handvaten mee, zodat je goed weet hoe ermee om te gaan.

Dankjewel Chantal!
Je hebt nu al zoveel voor mij betekend.

Content scheider 2
Bibianne Boumans - testimonial foto

Bibianne Boumans

You are NOT broken, you are becoming you!

Dat was zo’n beetje de strekking van mijn sessies met Chantal. Als ik deze sessies in woorden wil omvatten dan blijf ik steken bij… niet van deze planeet! Je moet het, “de magic” zelf ervaren.

Chantal is lief, warm, betrokken, non-judgmental, gelijkwaardig, zoals gezegd niet van deze planeet en dat was nu net waar ik naar op zoek was.

Ervaringsgericht werken op zielsniveau en op basis van gelijkwaardigheid daarvoor moet je bij Chantal zijn. Iemand die haar eigen processen ook doorgemaakt heeft en doormaakt en niet schroomt om dit met je te delen. Dit was voor mij zó waardevol.

Zo fijn om je eigen proces in iemand anders te herkennen. Dat gaf me zoveel vertrouwen en perspectief in en voor mijn eigen proces.