Tarieven en Vergoedingen

Particulier

€ 95,- per uur

Praktijk Lotushart is met een groot deel van de zorgverzekeraars gecontracteerd. Bij een aanvullende verzekering kun je het consult gedeeltelijk of geheel gedeclareerd krijgen bij de zorgverzekeraar. Deze vergoeding wordt niet in mindering gebracht op het wettelijk eigen risico.

Bij een werkgerelateerde burn-out wordt het behandeltraject in de meeste gevallen door de werkgever of UWV betaald.
Mocht dit niet het geval zijn dan vergoeden sommige zorgverzekeraars de (Leefstijl)trainingen voor stress en burn-out gerelateerde klachten. Hiervoor heeft de zorgverzekeraar wel een doorverwijzing van de huisarts nodig.

* Je betaalt het consult rechtstreeks per pin aan mij, daarna kun je de nota ter vergoeding indienen bij de zorgverzekeraar.

Zakelijk

€ 135,- per uur

Veel werkgevers vergoeden de behandelingen en trainingen als onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket of vanuit het ontwikkelings- en opleidingsbudget. Voor zelfstandig ondernemers zijn de behandelingen en trainingen meestal aftrekbaar voor de belasting onder coaching en intervisie.

Content scheider 2

* Ben je verhinderd, maak dit dan minimaal 24 uur voor aanvang van onze gereserveerde behandeling aan mij kenbaar. Lukt dit niet, dan ben ik genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.