Behandelingen

Binnen mijn praktijk werk ik vanuit de vijf natuurgerichte principes, waarbij onderstaande behandelingen ondersteund worden door onder andere ademtherapie, chakratherapie, edelstenentherapie, lichaamsgerichte psychotherapie, rebirthingtherapie, reflexzonetherapie en voedingsadvies.

EMDR Traumaverwerking icoon

EMDR Traumaverwerking

Deze vorm van behandeling helpt je weer op weg als het niet lukt om nare beelden, gevoelens en gedachtes na een heftige gebeurtenis goed te verwerken.

Hoe werkt het

Bij EMDR word je tijdens het nadenken over een nare gebeurtenis blootgesteld aan afleidende stimuli. Dit zorgt voor concurrentie in het werkgeheugen, waardoor de emotionele lading van de nare gebeurtenis aan kracht verliest. Zo ontstaat er in een aantal sessies een nieuw evenwicht, waarbij de emotionele lading en de kracht van de nare herinnering verdwijnt.

Regressie en Reïncarnatie icoon

Regressie en Reïncarnatie Therapie

Deze Soulkey therapie licht een tip van de sluier op en geeft toegang tot het onderbewustzijn. Dit zorgt voor een heldere staat over jouw ongemakken, negatieve patronen en belastende overtuigingen. Door in trance, de poort naar het onderbewuste terug in de tijd te gaan naar de absolute oorsprong van het probleem kun je ontladen, doorwerken en verwerken.

Eveneens krijg je inzicht hoe een bepaalde ervaring op mentaal, emotioneel, lichamelijk én spiritueel vlak heeft bijgedragen tot waar jij nu mee zit en waarom het jou is overkomen.

De zielskracht wordt tijdens de sessie voelbaar en dit magnifieke gevoel geeft jou ook een scherper inzicht in al jouw mogelijkheden. Dit maakt dat deze therapie een voortreffelijke wijze is om meer heling en richting in je leven te creëren.

In mijn sessies gebeurt het geregeld dat overleden dierbaren zich laten zien, voelen of horen.
Tijdens de Soulkey-sessie is het mogelijk om deze ervaring zelf te beleven, daarbij is gebleken dat dit veelal ontroering, heling en inzicht brengt.

Reading en healing icoon

Reading en Healing

In deze therapie wordt zichtbaar wat in de weg staat om te zijn wie je in wezen bent. Tijdens de reading met de daarbij behorende healing wordt de energie in jouw unieke auraveld door mij gelezen.

De aura bevat een schat aan informatie over jou als persoon en je vorige levens. Het helpt je om naar de oerbron van jouw kern terug te keren. Je te verbinden met je werkelijke zelf, niet wat je mist, maar wat je bent.

Coaching en begeleiding icoon

Coaching en Begeleiding

Voor persoonlijke en spirituele reflectie en ontwikkeling.

De therapieën zijn niet enkel gericht op het wegnemen van klachten, maar ook voor groei en vooruitgang.
Benieuwd naar mijn behandelwijze? Klik hieronder!
Content scheider 2

“De kunst van het transformeren van lijden.”

Content scheider 2

Met welke klachten kun je bij mij terecht?

Bloem illustratie

In overleg met jou kijk ik welke therapievorm het beste bij jou past en wat er nodig is om verder te komen in je proces.

Content scheider 2
Chantal Ruygrok behandelingen foto
Content scheider 2

“Onze gedachten worden handelingen en onze handelingen wordt ons gedrag.

De kracht van gedachten zijn onze manifestaties.”

* Alle behandelingen worden ook online aangeboden en ik werk tevens in de avond.